Potporni točkovi i potporne rude za auto prikolice i kamp prikolice

Zaista je korisno imati potporne točkove i potporne rude. Oni su veoma važni za opštu bezbjednost vaše kamp prikolice ili auto prikolice. Na primjer, potporni točkovi se često koriste. Zbog toga je veoma važno da se potporni točkovi i potporne rude odlikuju visokim kvalitetom. To je garancija vaše sigurnosti kada prevozite svoje priključno vozilo, ali i kada ono miruje.

Potporni točkovi

Kao što je spomenuto, potporni točak predstavlja važan dio vaše prikolice. Pričvršćivanje i prevoz prikolice i kamp prikolice mnogo je lakše kada imate dobar potporni točak. Lako je razumjeti njegovu važnost i uvijek treba voditi računa o ovom dijelu vašeg priključnog vozila kako bi se osigurao njegov kapacitet. Ukoliko ga pravilno održavate i na vrijeme ga mijenjate kada je to potrebno, imat ćete transportno vozilo kojim možete lako upravljati i koje možete bezbjedno parkirati.

Potporne rude

Potporna ruda je, kao što se može zaključiti iz naziva, ruda koja podupire vašu auto ili kamp prikolicu i čini je stabilnijom. Veoma je važno uzeti u obzir vrstu podloge na kojoj vaše priključno vozilo stoji. Ne preporučuje se postavljanje auto ili kamp prikolice na bilo kom mjestu jer mogućnosti potporne rude imaju svoja ograničenja. Nije predviđeno da potporne rude nose cijelu težinu kamp ili auto prikolice. Prema tome, pobrinite se da parkirate svoje vozilo na pogodnu podlogu bez obzira da li će tamo stajati dugo ili kratko.